Drikkevandskølere og bæredygtighed

Drikkevandskølere som ikke skader miljøet

Hos Drikkevand Danmark går vi op i miljø og bæredygtighed. Det er vigtigt for os, at vi alle sammen passer på vores planet og tænker os godt om i forbindelse med de valg, som vi tager i dagligdagen.

Det er derfor heller ikke tilfældigt, at vi i øjeblikket udelukkende forhandler drikkevandskølere fra Italienske Blupura.

Blupura er nemlig den producent af drikkevandkølere, der tænker mest på miljø og bæredygtighed.

Det er da også takket være Blupuras valg af naturligt kølemiddel, at de er den eneste producent af drikkevandsvandkølere, der er opført i GREENPEACE “Cool Technolgy Report”!

Ingen anvendelse af HFC i respekt for miljøet

“Cool Technologies: work without HFCs – 2010″ er titlen på den årlige Greenpeace-rapport, som viser en opgørelse over virksomheder, der anvender en køleteknologi, der ikke bruger hydrofluorcarboner (HFC). HFC anses som en af de vigtigste bidragydere til “global opvarmning”. Blupura er den eneste producent af drikkevandsvandkølere, der nævnes i rapporten. Et bevis på deres respekt for miljøet.

Drikkevandskølere og bæredygtighed

Drikkevandskølere og bæredygtighed Drikkevand Danmark
Drikkevandskølere og bæredygtighed

Energibesparelser som en integreret del af strategien

Et udsagn som “Respekt for miljøet” er ikke bare noget Blupura siger – det er rent faktisk også noget, som de tager alvorligt og som de praktiserer. Det at spare på vores stadigt faldende naturressourcer er en integreret og selvfølgelig del af Blupuras forretningsstrategi.

Grøn teknologi

I dag er Blupuras drikkevandkølere designet med så meget genanvendeligt materiale som muligt og de er udstyret med energibesparende enheder for at reducere energiforbruget. Blupura var den første producent på verdensmarkedet, til at bruge det naturlige kølemiddel R290.

Færre flasker

Bare ved at træffe valget om at bruge en drikkevandkøler i stedet for flaskevand, bidrager du til at eliminere den økonomiske påvirkning (produktion, transport og bortskaffelse), som flaskevand har på miljøet (CO2-emissioner og ikke-biologisk nedbrydelig plast).

ikon

Vælg din næste drikkevandskøler med respekt for mijøet

Vælger du en drikkevandskøler fra Drikkevand Danmark, kan du derfor være sikker på, at du vælger et produkt med mindst mulig indvirkning på den globale opvarmning, samtidig med at du opnår en energibesparelse på omkring 15 %.